Ciprian Mihali, premiul de excelență al Universității Babeș-Bolyai, pentru editorialele din PRESShub

Data:

spot_img

Profesorul universitar Ciprian Mihali, contributor permanent al PRESShub, a primit Premiul Anual Pentru Servicii Inovative și Culturale către Societate, acordat de către Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj.

Juriul a decis să acorde acest premiu lui Ciprian Mihali „pentru inițiativele și activitățile sale de educație civică și culturală din mediul online din anul 2022, cele mai notabile fiind seria de podcast-uri «Arhivele viitorului» și articolele publicate pe platforma PRESSHub.”

Prin premiile de excelență UBB, Rectoratul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca onorează realizările de excepție ale membrilor comunității sale.

Ciprian Mihali predă filosofia contemporană la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Din anul 2000 este doctor în filosofie al Universităților din Cluj și din Strasbourg.

Între 2012 și 2016 a fost ambasador al României în Senegal și în alte șapte state din Africa de Vest.

Din 2016 până în 2020 a lucrat în domeniul cooperării internaționale la Bruxelles.

Ciprian Mihali scrie pentru PRESShub din ianuarie 2022. Opiniile sale pot fi citite aici.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță
Răzvan Chiruță a fost redactor-șef al PRESShub (presshub.ro), din ianuarie 2022 până în iunie 2024. Anterior, a fost redactor-șef al revistei Newsweek România, din 2018 până în 2021, și cotidianului România liberă, între 2015 și 2017. Este absolvent de Jurnalism, în cadrul Universității „Al.I.Cuza” din Iași, și a urmat un master în Managementul instituțiilor mass-media (fără disertație) la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Și-a început cariera la Opinia studențească, cunoscuta școală de presă din Iași. A lucrat în presa locală, apoi a devenit corespondent pentru Iași al cotidianului Evenimentul Zilei. Din 2004, a coordonat pentru șase luni secția de corespondenți a Evenimentului Zilei. A mai lucrat la săptămânalul Prezent și a colaborat cu revistele Dilema Veche și Suplimentul de Cultură. Este co-autor în volumele „Mass-media și democrația în România post-comunistă” (ed. a II-a), Ed. Institutul European, Iași, 2013, și „COVID - 19. Dimensiuni ale gestionarii pandemiei”, Editura Junimea, Iași, 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cazul lui Nelu Tătaru. Sunt medicii corupți mai potriviți în sistemul privat? 

Nelu Tătaru, aflat sub control judiciar pentru luare de...

Procesul lui Vlad Pascu, amânat pentru data de 6 decembrie

Procesul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat...