miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCirculație LIBERĂ în noaptea alegerilor. Oamenii vor putea ieși fără declarații

Circulație LIBERĂ în noaptea alegerilor. Oamenii vor putea ieși fără declarații

Restricția de circulație pe timp de noapte va fi ridicată în noaptea alegerilor. Oamenii nu mai au nevoie de declarație.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât vineri, 4 decembrie, ca la nivel național, restricția circulației pe timp de noapte să fie ridicată în noaptea alegerilor parlamentare din 6 spre 7 decembrie.

Astfel, românii nu mai au nevoie de declarație pentru a circula. Cu toate acestea, ridicarea restricției nu va fi pe parcursul întregii nopți, ci doar într-un interval orar stabilit oficial de CNSU:

„La nivel național, se propune ca circulația persoanelor să fie permisă în perioada 06.12.2020, ora 5:00 – 07.12.2020, ora 01:00, fără restricții și fără prezentarea documentelor doveditoare ale motivului deplasării”, se arată în Hotărârea CNSU nr. 56.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE