marți, iunie 22, 2021
AcasăRețeaCisnădienii nu mai au voie să se așeze pe bănci – Ziarul...

Cisnădienii nu mai au voie să se așeze pe bănci – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Locuitorii din Cisnădie nu mai au voie să se aşeze pe băncile din oraş, după ce angajaţi ai Primăriei au pus afişe cu mesaje care-i îndeamnă pe oameni să stea acasă, măsura fiind menită să prevină răspândirea infectării cu noul coronavirus.

„Una dintre măsurile Primăriei Cisnădie a fost aceea de a pune afişe pe băncile din oraşul Cisnădie cu mesajul de recomandare „Interzis să vă aşezaţi pe bancă! Evitaţi aglomeraţia. Staţi acasă!’…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE