Cîțu acuză PSD că sponsorizează campanii online împotriva sa

Data:

UPDATE: Florin Cîțu a confirmat că este supărat pe campania PSD împotriva lui.

„Mi se pare bizar să ataci cu bani de la partid preşedintele celuilalt partid cu care este în coaliţie. Mi se pare că nu se face, dar vom discuta în coaliţie. Am văzut nişte postări plătite pe reţelele de socializare. Aşa erau cele care mi-au fost prezentate, erau ale TSD”.

Liderul PNL e supărat și pe poziția liberalilor în alianța de guvernare: „Pare că suntem o anexă a PSD, toate au o limită și le discutăm mâine în coaliție. PSD lansează în spațiul public teme fără să le discute cu noi.”

__________

Liderul PNL Florin Cîţu a acuzat luni, în şedinţa conducerii partidului, campanii online împotriva sa care ar fi sponsorizate de către PSD: „Să spună dacă vor sau nu cu noi. Nu e fair”.

De asemenea, conform surselor HotNews.ro, Cîțu a acuzat că PSD lansează teme în spațiul public fără a le discuta înainte în coaliție.

„Sunt anumite teme ridicate în spațiul public de partenerii de guvernare, înainte de coaliție, în ultima vreme. Am văzut și campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva mea, așa nu se face într o coaliție.

Nu este un mod de lucru în echipă. Trebuie să vedem daca va continua. Să spună dacă vor sau nu cu noi. Nu e fair. Dacă vor merge lucrurile așa, nu văd bine situația”, ar fi spus Cîțu în ședința de luni a conducerii PNL, conform surselor HotNews.ro.

Citește articolul integral pe HotNews.ro

Citește și: Subvenția partidelor din România a crescut de 17 ori, dar transparența e la cote foarte joase

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: