duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterCîţu, despre buget: Cheltuielile au crescut în guvernarea PSD fără niciun fel...

Cîţu, despre buget: Cheltuielile au crescut în guvernarea PSD fără niciun fel de sustenabilitate

Premierul Cîțu a precizat că la construcția bugetului s-a ținut cont de cele patru reforme pe care PNL vrea să le facă: pensii, salarizare, educație și administrare.

Premierul Florin Cîțu susține o conferință de presă referitoare la construcția bugetului pe 2021 după vizita de lucru efectuată la Bruxelles.

Referitor la situația financiară a României premierul a spus: „Venim după trei ani de guvernare PSD și un an de pandemie. Eu nu sunt de acord să susțin în continuare nenorocirile acordate de PSD”. În acest sens Cîțu a precizat că este hotărât să elimine din buget o serie de alocări adoptate în timpul guvernării PSD.

Față de acuzațiile aduse de PSD, Florin Cîțu i-a solicitat „tovarășului Ciolacu” să-i dea un telefon ca să vorbească despre bugetul pe 2021.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE