sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterCîţu îi aseamănă cu „teroriştii" pe cei care fac campanie anti-vaccin şi...

Cîţu îi aseamănă cu „teroriştii” pe cei care fac campanie anti-vaccin şi anti-mască

Premierul Florin Cîţu a criticat dur campania lansată în spaţiul public orientată împotriva măsurilor luate de guvern pentru prevenirea răspândirii Covid-19. Şeful Executivului a apreciat că astfel de acţiuni împotriva unor măsuri precum purtarea măştii în spaţii publice, distanţarea şi vaccinarea sunt similare cu actele de terorism.

„Sunt câteva lucruri care ar trebui clarificate. Am văzut ieri mai multe informaţii în spaţiul public şi eu zic că trebuie să fim foarte atenţi cu aceste informaţii. În primul rând, Agenţia Europeană a Medicamentului, cea care a făcut recomandarea Comisiei Europene pentru autorizarea tipurilor de vaccin din România, menţine aceeaşi opinie: campania de vaccinare trebuie să continue cu toate tipurile de vaccin, cu monitorizarea eventualelor efecte adverse.

Nu s-a schimbat nimic. În ceea ce priveşte tipul de vaccin care a fost ieri în discuţie în spaţiul public, Agenţia Europeană spune foarte clar că nu există indicii în acest moment care să facă o legătură între cele câteva cazuri şi vaccin. De aceea campania de vaccinare trebuie să continue, bineînţeles, cu monitorizarea eventualelor efecte adverse”, a declarat premierul.

Florin Cîţu a precizat că la nivel european sunt deja 5 milioane de persoane vaccinate cu acest tip de vaccin şi avem şi o ţară – Marea Britanie – care îşi va vaccina toată populaţia.

„Ar fi greu de crezut că un Guvern ar fi atât de iresponsabil. Trebuie să avem încredere în experţi, cei care au autorizat, care au recomandat autorizarea acestor tipuri de vaccin, că îşi vor face treaba în continuare. […] Am încredere în experţii Agenţiei Europene a Medicamentului şi în special am încredere în experţi”, a reiterat Cîţu.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE