duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCîţu intervine în scandalul ospătăriţei angajate la "Apele Române". Trimite Corpul de...

Cîţu intervine în scandalul ospătăriţei angajate la „Apele Române”. Trimite Corpul de Control pentru investigaţii

Premierul Florin Cîţu a anunţat, miercuri, faptul că a cerut Corpului de Control să demareze o investigaţie privind situaţia de la „Apele Române”, după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora o chelneriţă a fost angajată ca inginer la instituţia amintită.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, am cerut Corpului de Control al Prim-Ministrului să investigheze situaţia de la Apele Române. În mandatul meu, aşa cum am promis, cer profesionalism, integritate, competenţă şi transparenţă”, a scris Cîţu, într-o postare pe Facebook.

Liderul de la Palatul Victoria a adăugat că „mesajul acesta nu este doar pentru cei cu funcţii de conducere, este pentru toţi cei care lucrează în sectorul public:

– fără penali în funcţii publice;

– profesionişti;

– fără nepotisme;

– fără conflict de interese”.

Reamintim că jurnaliştii de la Recorder au publicat un nou material în care prezintă un caz de angajare în cadrul „Apelor Române”, bazat pe criterii politice. Este vorba despre o fostă chelneriţă, care a fost angajată la Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad pe post de inginer.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE