miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterCîţu, la sosirea primelor doze: "Aşteptăm vaccinul de un an. Sper să...

Cîţu, la sosirea primelor doze: „Aşteptăm vaccinul de un an. Sper să ducă la eradicarea pandemiei într-un timp cât mai scurt”

Noul premier Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, la sosirea primelor 10.000 de doze de vaccin anti-Covid la Institutul Cantacuzino din Capitală, că vaccinarea este gratuită, nu este obligatorie şi reprezintă un moment important pe care „îl aşteptăm de un an”. În plus, Cîţu şi-a exprimat speranţa că această campanie de vaccinare, care începe duminică în toată Uniunea Europeană, va duce la eradicarea pandemiei.

„Împreună, şi aş vrea să accentuez acest lucru, campania de vaccinare începe în acelaşi timp în Europa. Deci, s-a muncit foarte mult şi am reuşit să fim, să funcţioneze, să avem totul pus la punct ca să începem Campania de vaccinare în România în aceeaşi zi ca în toată Europa.

Este un moment important, îl aşteptăm de un an de zile, din momentul în care am aflat de această pandemie, iar apariţia vaccinului, livrarea şi distribuirea într-un timp record va ajuta la limitarea şi la eradicarea pandemiei într-o perioadă cât mai scurtă, sper eu. Bineînţeles, în completarea măsurilor pe care deja le avem, vaccinul vine doar să ajute acest lucru”, a precizat prim-ministrul.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE