vineri, 6 august 2021
AcasăNewsletterCîţu nu vrea lockdown: Eu cred că trebuie să mergem cu economia...

Cîţu nu vrea lockdown: Eu cred că trebuie să mergem cu economia deschisă, dar cu reguli clare

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a declarat, joi seară, într-o intervenţie la B1 TV, că nu intenţionează să închidă din nou toate sectoarele economice, aşa cum se tem românii, ci caută soluţii ca economia să funcţioneze.

Totodată, Cîţu a punctat că lockdown-ul prin care a trecut România s-a datorat faptului că rezervele României au fost lăsate goale de către PSD şi şi-a exprimat speranţa că instituţiile statului îi vor lua pe cei responsabili.

“Am învăţat foarte mult din perioada martie-aprilie, carantina din primăvară şi vă spun că nici atunci nu am fi mers în acea direcţie şi România este ţara care n-a închis toată economia, tot ceea ceea a însemnat sector construcţii ş.a.md., n-a fost închis. Nu ne duceam spre acel lockdown, dacă am fi găsit rezervele României, dacă era ceva acolo, dar aceşti oameni au lăsat rezervele şi încă aştept instituţiile statului să-i ia pe cei responsabili că mi se pare că acolo este chiar o crimă împotrivă românilor. Aştept să investigheze pentru că am găsit rezervele pe zero pentru măşti, dezinfectat, nu era nimic acolo. Eu cred că trebuie să mergem în perioada următoare cu economia deschisă, dar cu reguli clare”, a declarat Cîţu.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE