Cîţu, reacţie după protestele antivaccinare: Nu există niciun proiect pe masa Guvernului de vaccinare obligatorie

Premierul Florin Cîţu a transmis luni, în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că nu a spus vreodată că vaccinarea va fi obligatorie. Reacţia vine după protestul din faţa Parlamentului, la care au participat peste o mie de persoane.

Întrebat ce mesaj transmite celor peste 1200 de persoane care au protestat duminică după-amiază, în Parcul Izvor din Bucureşti, împotriva vaccinării obligatorii pentru prevenirea răspândirii COVID-19, Cîţu a replicat:

„Mesajul era foarte clar şi chiar persoanele respective au spus că sunt pentru vaccinare doar că nu vor vaccinarea obligatorie şi niciodată nu am spus că vaccinarea va fi obligatorie. Nu există niciun proiect pe masa Guvernului de vaccinare obligatorie. Foarte bun mesajul celor 1.000 de persoane care susţin vaccinarea deci mergem în direcţia corectă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Doi poliţişti, reţinuţi în dosarul morţii bărbatului brutalizat ieri, lângă Autogara Sud Piteşti

În această seară, anchetatorii au dispus reţinerea a doi agenţi de Poliţie, vinovaţi, spun anchetatorii, pentru moartea violentă a unui bărbat de 63 de...

STUDIU | Ivermectina, niciun beneficiu în tratarea pacienților infectați cu COVID-19 cu forme medii sau severe

Cel mai mare studiu științific de până acum arată că Ivermectina nu are niciun beneficiu în tratarea pacienților cu o afectare moderată în urma infecției cu SARS-CoV-2.

Clujul, tot mai aproape de a scăpa de restricții. Rata incidenței COVID-19, în continuă scădere

Rata de incidență a cazurilor COVID-19 în municipiul Cluj-Napoca se află într-o continuă scădere, conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj. Dacă rata...