duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterClădire „monstruoasă”, criticată aspru de clujeni. „Și animalele aveau un simț estetic...

Clădire „monstruoasă”, criticată aspru de clujeni. „Și animalele aveau un simț estetic mai dezvoltat”

O clădire din Cluj-Napoca a făcut ravagii pe internet. Clujenii au criticat-o din plin pentru design-ul său „urât”.

Val de reacții după ce imagini cu o clădire din Cluj-Napoca, cu un aspect neplăcut pentru mulți, au apărut pe rețelele de socializare.

Clădirea va fi un hotel și este situată pe strada Avram Iancu. Clujenii critică Primăria că a aprobat construcția, mai ales într-un loc ca acela, plin de însemnătate istorică.

În locul în care este construită clădirea se afla Necropola romană din secolele II-III, d. Hr., 1.800 ani. Ulterior zidul medieval și șanțul zidului medieval, iar într-un final „Fűvészkert, adică prima gradină botanică privată a palatului Nemes-Bethlen din secol. XVIII-XIX”, a explicat istoricul T Szabo Csaba pe Facebook, care consideră că „ridicol este puțin spus” pentru această construcție.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE