duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterClotilde Armand a câștigat Primăria Sectorului 1, după două zile cu suspiciuni...

Clotilde Armand a câștigat Primăria Sectorului 1, după două zile cu suspiciuni de fraudă

Candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 a câștigat cursa în fața actualului primar de la PSD, Dan Tudorache, după centralizarea finală a proceselor verbale din toate cele 166 de secții de vot.

Diferența dintre cei doi este de 1007 voturi. Clotilde Armand are 40,95% (36.454), față de Dan Tudorache care a obținut 39,82% (35.447).

„Matematic am învins”, a spus Armand în fața BEC sector 1 Ea a avertizat PSD și pe Gabriela Firea să „nu mai încerce să umble la voturi”.

„Victorie pentru bucureștenii din Sectorul 1 și pentru democrație! În ciuda încercărilor disperate ale PSD de a frauda rezultatul scrutinului din 27 septembrie, BEC a consfințit aleger și a avertizaea candidatei USR PLUS ca primar al Sectorului 1. Clotilde Armand este noul primar, iar PSD devine istorie în Sectorul 1. A fost o luptă grea și au încercat, prin orice mijloace, să deturneze voința alegătorilor, dar am fost vigilenți și am reușit să apărăm votul bucureștenilor.

De acum înainte, trecem la reconstrucția Bucureștiului, pentru că merităm un sector și o Capitală de care să fim mândri! Vrem să schimbăm în profunzime atitudinea administrației publice. Spunem „Stop!” contractelor umflate din bani publici și administrației „cu pile”. Spunem „Da” sprijinului pentru investitori, strategiei de dezvoltare, transparenței și proiectelor benefice pentru cetățeni. Fără hoție la primărie!”, a scris USR PLUS duminică seara, pe pagina sa de Facebook.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE