joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterClotilde Armand acuză: "Nu eram eu miza linşajului mediatic, ci milioanele pierdute...

Clotilde Armand acuză: „Nu eram eu miza linşajului mediatic, ci milioanele pierdute de abonaţii la banii primăriei”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a afirmat că linşajul mediatic la adresa sa din ultimul timp ar fi fost coordonat de „abonaţii la banii primăriei” care s-au văzut lipsiţi de milioane de lei după ce edilul a desfiinţat Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice Sector 1 (AUIPUSP) aducând-o în Aparatul de Specialitate al Primăriei.

„De ce este importantă reorganizarea administrativă şi ce legătură are cu linşajul mediatic la adresa mea coordonat obsesiv în ultimele zile pe televiziunile/ publicaţiile apropiate vechii conduceri? Studiu de caz: Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice Sector 1 (AUIPUSP).

La AUIPUSP erau doamnele şi domnii despre care v-am spus că aveau abonamente telefonice de 75 € / lună, la AUIPUSP s-a făcut celebra achiziţie descoperită de mine anul trecut în ziarul Bursa la rubrica ‘Diverse’, în valoare de 93 de milioane de lei, pentru tabletele supraevaluate achiziţionate de vechiul primar prin procedură proprie, fără SICAP. Dar asta nu e tot”, a scris, duminică pe Facebook, primarul de sector.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE