Clubul Champions Sibiu va participa la Turneul Final al Campionatului Național de Beach Volley U16 | Mesagerul de Sibiu

Data:

spot_img

Clubul Champions Sibiu va participa la Turneul Final al Campionatului Național de Beach Volley U16, desfășurat în perioada 9-11 august în Oradea. Două echipe vor intra în competiție.

Cătălina Vasilescu – Draga Savu și Adela Vasilescu – Natalia Cârstea reprezintă speranțele la acest turneu prestigios. Cele două echipe au demonstrat pe parcursul sezonului că au talent, determinare și o dorință arzătoare de a excela.

Cătălina și Draga, vicecampioane la Sibiu Sands și câștigătoare ale etapei de la Arad, intră în competiție ca favorite, iar Adela și Natalia, echipa câștigătoare surpriză a turneului Sibiu Sands, au avut un parcurs spectaculos până acum.

Champions Sibiu nu este doar un nume, ci o filozofie de viață în lumea voleiului. Fondat și condus cu pasiune, clubul sibian se mândrește cu o serie de rezultate impresionante, atât la nivel național, cât și internațional. Antrenorii Sabin Sopa și Andrei Banciu au creat o cultură a excelenței, axată pe muncă asiduă, determinare și spirit de echipă.

Recent, Andrei Banciu a fost cooptat în staff-ul tehnic al echipei naționale U16 a României, o recunoaștere a talentului și dedicării sale. Alături de el, jucătoarele sibiene Adela Vasilescu și Alessia Corpodean au fost selecționate pentru a reprezenta România la Campionatul Balcanic, o altă dovadă a calității pregătirii de la Champions Sibiu.

Citește și Din Culise: Un film care îți trezește conștiința – „Între tăcere și păcat”

Eforturile fetelor sunt susținute de o întreagă comunitate de oameni implicați

Eforturile fetelor sunt susținute nu doar de antrenori dedicați, ci și de o comunitate de părinți și parteneri implicați. Datorită acestor colaborări, echipele sunt pregătite să facă față celor mai mari provocări.

Catalina Vasilescu și Adela Vasilescu, două dintre speranțele voleiului sibian, au în spate o poveste impresionantă. Catalina a început voleiul la vârsta de 7 ani și a crescut alături de echipa de la CSS Sibiu, sub îndrumarea profesorului Traian Prisca. Adela, sora ei mai mică, a urmat rapid aceeași cale, impresionând prin talentul său și câștigând multiple premii speciale pentru performanțele sale.

Alături de ele, Draga Savu și Natalia Cârstea formează echipe puternice, gata să lupte pentru aur. Draga și Catalina au deja o chimie pe teren care le-a adus numeroase victorii, în timp ce Adela și Natalia, deși mai tinere, au demonstrat că pot face față presiunii competițiilor mari.

Continuarea, în Mesageruldesibiu.ro

Citește și: Percheziții la domiciliile unor cadre medicale de la spitalul Pantelimon după un memoriu adresat Procurorului General

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Mesagerul de Sibiu)

spot_imgspot_img
Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procuroarea Felicia Popovici revine la șefia DNA Oradea | Bihoreanul

Procuroarea Felicia Popovici revine la conducerea Serviciului Teritorial Oradea...

Prestația la masterat a lui George Simion, ”care nu venea la cursuri” | Ziarul de Iași

„Era în medie, nici strălucitor, nici rău, prins de...