joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterClubul de pensionari MAI de la Poliția Locală: muncă de birou, mii...

Clubul de pensionari MAI de la Poliția Locală: muncă de birou, mii de euro pe lună. Banul public, societate de binefacere

Mulți sunt neamuri, în toate combinațiile, soț-soție, tată-fiică, până și mătușă-nepoată lucrând împreună în același Birou. Liviu Zanfirescu și-a adus mulți colegi de la Poliția Județeană, după ce aceștia s-au pensionat pe la 45-50 de ani. Toți fac muncă de birou, la căldurică, și încasează câte 1.500 de euro plus pensia. Moment genial cu Mihai Chirica în 2015: „De azi, Harabulă, Cuzuc și Grumeza sunt destituiți!” După 5 ani nu e nimic adevărat: toți și-au păstrat funcțiile, iar unul chiar a și avansat

Un viespar de interese. La Poliția Locală Iași sunt câteva mari categorii de șefi. Cei care provin din Ministerul Afacerilor Interne, care cumulează pensia cu salariu, și ajung la venituri de câteva mii de euro pe lună. Cei care au „proptele” în Primărie, soțul sau soția, ori o altă rudă în Palatul Roznovanu.

Dar mai sunt și cei care și-au făcut „reîntregirea familiei”: soț-soție, frați, surori sau cumnați. Așa s-a ajuns ca unele departamente să fie supradimensionate.

Spre exemplu, la Serviciul Management Resurse Umane (SMRU) sunt 10 posturi plus unul de șef, adică de două ori mai mult decât în spitale din Iași cu număr triplu de angajați.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE