sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăNewsletterCluj-Napoca și 20 de localități din județ, „zone roșii” de infectare cu...

Cluj-Napoca și 20 de localități din județ, „zone roșii” de infectare cu COVID19!

Cluj-Napoca și 20 de localități din județ au devenit „zone roșii” de infectare cu COVID-19, din cauza ratei mare de infectare. Incidența din municipiul Cluj-Napoca a ajuns la 4,56.

După o scădere a ratelor de infectare cu COVID-19 în timpul sărbătorilor începe să crească numărul cazurilor în județ. Trei orașe din Cluj, mai exact Cluj-Napoca, Gherla și Huedin au devenit „zone roșii” de infectare cu COVID-19.

Conform datelor înregistrate în ultimele 14 zile, în Cluj-Napoca a fost raportată o rată de infectare cu COVID-19 de 4,56 cazuri la 1.000 de locuitori, în Gherla de 3,53 și în Huedin de 3,32. În aceste unități administrativ-teritoriale (UAT-uri), incidențele au depășit 3 la mie, așadar se vor aplica măsuri specifice scenariului 3 (sau „roșu”). Rata de infectare a județului Cluj a ajuns la 3,6.

Pe lângă cele trei orașe, alte 18 UAT-uri din Cluj au intrat în scenariu roșu. Măsurile se aplică începând cu data de 11.01.2021, ora 00.00.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE