miercuri, 25 mai 2022
AcasăNewsletterCLUJ Reacția lui Mihai Goțiu, după pierderea locului eligibil pe listele pentru...

CLUJ Reacția lui Mihai Goțiu, după pierderea locului eligibil pe listele pentru parlamentare: „O seară amară. Dar nu un capăt de drum”

Senatorul Mihai Goțiu a reacționat printr-o postare pe Facebook la votul intern dat de Alianța USR-PLUS Cluj, prin care este înlăturat de pe locul eligibil pentru Senat al listei pentru alegerile parlamentare.

Duminică, Alianța USR-PLUS Cluj și-a ales candidații pentru Camera Deputaților, respectiv pentru Senat, prin vot al membrilor delegați din județ. Parlamentarii în funcție, Mihai Goțiu și Emanuel Ungureanu au fost învinși de „oameni noi”, mult mai puțin cunoscuți de electorat, majoritatea din PLUS.

Citește și: Surpriză pe listele Alianței USR-PLUS Cluj, pentru parlamentare. Ungureanu și Goțiu nu mai prind locuri eligibile!

Redăm în continuare postarea senatorului clujean: 

„O SEARĂ AMARĂ. Dar nu un capăt de drum

… am ieșit la plimbare, pe malul Someșului, să-mi adun gândurile; de câteva ori am fost oprit de oameni, care m-au felicitat pentru luptele pe care le-am dus pentru păduri, în Senat… nu am știut cum să le spun că o să-mi fie greu să le duc în continuare… și asta nu pentru că nu am energia și voința de a le duce mai departe…

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE