luni, 24 ianuarie 2022
AcasăRețeaCLUJ | Restaurantele se reînchid, după doar cinci zile de funcționare

CLUJ | Restaurantele se reînchid, după doar cinci zile de funcționare

Restaurantele, cafenelele, cinematografele și instituţiile de cultură din Cluj-Napoca se închid din nou, după numai cinci zile de funcţionare, din cauza creșterii incidenţei cazurilor de COVID-19.

Decizia a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj, măsurile urmând să intre în vigoare din 14 februarie. Rata de infectare în Cluj-Napoca, potrivit raportării de vineri, era de 3,49/1.000 de locuitori.

`În unităţile administrativ-teritoriale de pe raza judeţului Cluj, prevăzute în Anexa nr. 3 la prezenta hotărâre, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depăşit pragul de 3/1.000 de locuitori, se dispun, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 14.02.2021, măsurile menţionate în hotărâre”, potrivit deciziei CJSU Cluj.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE