Clujenii conduc topul național al creditelor ipotecare în 2024. Ce sume împrumută pentru un apartament și ce rate plătesc | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Clujenii conduc topul național al creditelor ipotecare. În Cluj se accesează creditele ipotecare cu cea mai mare valoare, se plătesc cele mai mari rate, dar și cele mai mari prețuri pentru a face o achiziție imobiliară.

La polul opus se află constănțenii care iau împrumuturi cu valori scăzute și beneficiază de unele dintre cele mai accesibile prețuri la apartamente.

Imobiliare.ro Finance a făcut o analiză internă pentru a determina comportamentul românilor care au cerut anul acesta finanțare în județele cu cele mai puternice piețe rezidențiale din țară.

Citește și: Explozie soldată cu „morți și răniți” la Ankara. Autoritățile turce denunță un atac „terorist” | VIDEO

Rezultatele cercetării indică faptul că cei mai mulți dintre români caută din timp consultanță specializată pentru a se asigura că atunci când găsesc locuința potrivită o pot cumpăra rapid. Reducerea perioadei necesare pentru obținerea unui credit ipotecar este mai importantă ca oricând în contextul în care prețurile cresc constant, iar numărul proprietăților disponibile este tot mai scăzut.

Clujenii plătesc cele mai mari prețuri pentru locuințele lor și ajung să ceară și cele mai mari sume de la bancă pentru a deveni proprietari.

Continuarea, în Monitorulcj.ro

Citește și: Macabru. Anchetă penală în România și în Republica Moldova pentru moartea suspectă a două soții ale lui Beniamin Lup, președintele unei asociații de combatere a traficului de persoane

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Dosarul fostului director al DSVSA Botoșani. Instanța a decis că ancheta DNA este legală | Monitorul de Botoșani

Mihai Țurcanu, fostul director al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru...

Primăria Craiova scoate din nou la licitație “cartierul chinezesc” | Știri Craiova

Licitație pentru “cartierul chinezesc” din Craiova. Israelienii care adjudecaseră...