vineri, 30 iulie 2021
AcasăNewsletterClujenii se pregătesc de un alt protest? „Ori ieșim cu toții și...

Clujenii se pregătesc de un alt protest? „Ori ieșim cu toții și le spargem capul ori stăm acasă”

Clujenii sunt nervoși pe noile restricții care închid magazinele și terasele la ora 18:00, circulația la ora 20:00 și suspendă activitatea sălilor de sport și fitness. După protestul de duminică, aceștia se pregătesc să iasă din nou în stradă.

Clujenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva noilor restricții, anunțate joi, 25 martie 2021. Pe rețelele de socializare, ei își arată nemulțumirea și dorința de a porni mai multe proteste.

Peste 100 de clujeni au protestat în Piața Unirii din Cluj-Napoca, începând cu ora 18:00 față de noile restricții care duc la închiderea sălilor de sport. Oamenii prezenți la protest au făcut o serie de fandări și genuflexiuni ca semn de protest.

Mulți dintre ei scriu pe un grup de Facebook că doresc să organizeze un alt protest astăzi, 29 martie, de la ora 17:00. Un clujean a scos în evidențiat faptul că nu pot să organizeze un protest neautorizat, fiindcă autoritățile s-ar implica: „Cică dacă nu-i mitingul autorizat vin jandarmii peste noi!”

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE