joi, 20 ianuarie 2022
AcasăNewsletterClujenii vor să strângă bani pentru a cumpăra și demola un hotel

Clujenii vor să strângă bani pentru a cumpăra și demola un hotel

Un clujean a venit cu o inițiativă surprinzătoare! El propune ca mai mulți clujeni să strângă bani pentru a demola Hotelul Cristian. Cu toate acestea, Emil Boc spune că hotelul nu poate fi demolat.

Hotelul Cristian din Piața Mihai Viteazul supără mii de clujeni, care doresc demolarea lui. Clujeanul care a venit cu inițiativa de „chetă” afirmă că acest hotel este o pată de rușine pentru Cluj-Napoca.

„Distinși membri ai Clujului Civic! Distinși cetățeni clujeni! Vă propun să facem o faptă de armă adevărată. Hai să cumpărăm Hotelul Cristian și să-l donăm Primăriei Cluj-Napoca pentru a fi demolat. Hotelul e un hidoșag, o rușine, o pată pe obrazul orașului, și împiedică re-planificarea zonei la standarde contemporane.

E scos la vânzare cu 400.000 Euro. 

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE