sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterCoaliţia a semnat Acordul de Guvernare. Cîţu: "Am siguranţa ca va fi...

Coaliţia a semnat Acordul de Guvernare. Cîţu: „Am siguranţa ca va fi o guvernare stabilă!”

Liderii PNL, USR-PLUS şi UDMR au semnat, luni, Acordul de guvernare 2020 – 2024, acesta fiind practic ultimul pas înainte de desemnarea noului premier la Cotroceni.

„În urma alegerilor parlamentare, trei formaţiuni politice – PNL, USR-PLUS şi UDMR – au luat decizia de a constitui o coaliţie de guvernare care se bazează pe o majoritate parlamentară certă, care e rezultatul voinţei majoritare a cetăţenilor români. Imediat după alegeri, cele trei formaţiuni au început un proces de dialog, negociere pentru constituirea coaliţiei, elaborarea programului de guvernare prin armonizarea programelor de guvernare ale celor trei formaţiuni, am avut negocieri privind arhitectura puterii, structura guvernului etc.

În urma acestor negocieri, semnăm acordul de coaliţie. De asemenea, programul de guvernare e finalizat în proporţie de aproape 100% fiind în faza de ultime corecţii, reglaje fine, aşteptăm finalizarea procedurilor de constituire a Parlamentului, imediat după aşteptăm invitaţia preşedintelui Iohannis la consultările pe care le va convoca pentru a desemna primul ministru şi suntem pregătiţi să dăm României în cât mai scurt timp un guvern pregătit, responsabil, care să asigure creşterea calităţii vieţii fiecărui român”, a declarat Ludovic Orban.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE