duminică, 17 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziPoliticăCoaliţia Rogerius cere parlamentarilor bihoreni să modifice "de urgenţă" legislaţia care obligă...

Coaliţia Rogerius cere parlamentarilor bihoreni să modifice „de urgenţă” legislaţia care obligă la montarea de repartitoare. Vezi argumentele!

Coaliţia Rogerius, organizaţie civică orădeană care reuneşte mai multe asociaţii de proprietari, a cerut parlamentarilor bihoreni să modifice „de urgenţă” legislaţia care obligă la montarea de repartitoare de costuri în apartamente.

„Renunţaţi la repartitoare!”

Reprezentanţii organizaţiei au susţinut că dezavantajele provocate de repartitoare întrec avantajele pe care le aduc.

„Gruparea civică orădeană Coaliţia Rogerius a transmis grupurilor parlamentare PNL, PSD, UDMR şi USR-PLUS o adresă prin care cerem modificarea de urgenţă a legislaţiei privind obligativitatea montării repartitoarelor în apartamente. Pagubele pe care le va produce aceasta sunt mult mai mari decât beneficiile, cel puţin pentru majoritatea populaţiei ţării….”, a transmis luni presei Ioan Horvath, membru fondator al organizaţiei.

Horvath a arătat adoptarea normativului care obligă la montarea de repartitoare la sfârşitul sesiunii parlamentare din 2020-2021 a fost „una fără vreo consultare reală, dat fiind faptul că toate asocierile ce includ asociaţii de proprietari sunt împotriva acestui demers”.

Citește articolul integral în Bihoreanul

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE