sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăNewsletterCodrin Ștefănescu: Dragnea se simte abandonat și așteaptă scrisori la Rahova

Codrin Ștefănescu: Dragnea se simte abandonat și așteaptă scrisori la Rahova

Singurul social-democrat care pare în continuare interesat de soarta lui Liviu Dragnea în închisoare pare a fi bunul lui prieten, Codrin Ștefănescu, care îi îndeamnă acum pe susținătorii fostului șef al social-democraților să trimită scrisori pe adresa Penitenciarului Rahova.

Codrin Ștefănescu spune că starea lui Dragnea este mult deteriorată, din toate punctele de vedere și că acesta ar suferi abuzuri în penitenciar, abuzuri pe care nu le detaliază, dar despre care e convins că ar continua. Se pare că Dragnea ar suferi extrem de mult din motiv că nu este scos la muncă, deși a obținut o sentință în acest sens.

În același timp, Ștefănescu îi descrie drept „lași” pe colegii lui de partid, care s-au dezis sau care l-au uitat pe social-democratul condamnat pentru corupție în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Și pentru că Dragnea ar avea nevoie de suport emoțional în situația în care se află, Ștefănescu îi îndeamnă pe susținătorii lui să-i trimită scrisori la Rahova.

„Am promis că vă țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sănătatea, nici emoțional, nici psihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseară, la telefon, că nu trebuie să cedeze în fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alături de el! Am înțeles că nu e scos la muncă, deși are o hotărâre judecătorească în sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplică nici o lege în ceea ce-l privește! Abuzurile continuă, nimeni nu ia poziție publică! Iau eu, dacă colegii din partid sunt lași și se fac că uită! Are nevoie de susținere și de o vorbă bună! Cei care vor să-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Poștal 51527! Este foarte important pentru el să-i scrieți! Nu lăsați un patriot aflat la ananghie!”, arată Codrin Ștefănescu într-o postare pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE