luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCodrin Ştefănescu i se plânge lui Dragnea: "S-a ales praful de tot,...

Codrin Ştefănescu i se plânge lui Dragnea: „S-a ales praful de tot, Liviu! E tragedie naţionalā”

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu se căinează pe Facebook, într-un dialog imaginar cu ex-liderul social-democraţilor Liviu Dragnea, că actuala putere „închide totul” cu o placere „absolut dementă” şi că se alege praful de produsele româneşti şi de producătorii români prin închiderea pieţelor.

„S-a ales praful de tot, Liviu! De pieţe, de produsele româneşti, de producătorii români! E tragedie naţionalā, Liviu! Închid ăştia totul cu o plăcere absolut dementă. Distrug orice speranţă, orice efort, orice iniţiativă! Şi au primit chiar şi voturi să facă asta! Să distrugă toate cele pentru care ne-am luptat noi! Asta-i situaţia de azi, Liviu!” scrie, pe Facebook, Codrin Ştefănescu.

Postarea lui Ştefănescu, însoţită şi de o fotografie cu Liviu Dragnea într-o piaţă – Dragnea şi-a bazat campania electorală pentru europarlamentare pe ideea că UE nu vrea ca românii să mănânce produse româneşti şi ne invadează piaţa cu produse proaste, inclusiv peşte otrăvit (?!) – vine în condiţiile în care Guvernul a dispus închiderea pieţelor închise în scopul prevenirii prevenţiei pandemiei.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE