Codrin Ștefănescu l-a vizitat pe Dragnea: „Speranțele multor români se află într-o celulă”

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu l-a vizitat vineri pe Liviu Dragnea la închisoare, ocazie cu care s-a arătat trist și îngrijorat, spunând că speranțele multor români se află într-o celulă din Penitenciarul Rahova.

Codrin Ștefănescu și-a dezvăluit sentimentele față de fostul lider PSD pe pagina sa de Facebook.

„Ieri am fost în vizită la Liviu Dragnea! Sunt trist și foarte îngrijorat! Și ca o concluzie, voi posta un text asumat de unul dintre cei care îmi scriu în mod constant. Se numește Teodor Daniel și sună așa: «Speranțele și voturile multor români se află într-o celulă din Penitenciarul Rahova!»”. Punct”, a scris sâmbătă Codrin Ștefănescu.

Fostul politician a anunțat vizita la fostul președinte PSD printr-un alt mesaj, în care spunea că-i va povesti lui Dragnea „câte nenorociri se petrec în lipsa lui și cum a dispărut PSD din peisaj”.

„O să-i povestesc câte nenorociri se petrec în lipsa lui și cum a dispărut PSD din peisaj”

„Mâine merg din nou să-l vizitez pe Liviu! O să-i dau să citească multe dintre mesajele voastre! Foarte multe! Și o să-i povestesc câte nenorociri se petrec în lipsa lui și cum a dispărut PSD din peisaj!

Sper să-l mai intereseze toate aceste subiecte. Mâine vă anunț și despre starea sa de sănătate!”, spunea Codrin Ștefănescu pe 25 februarie.

Liviu Dragnea se află de pe 27 mai 2019 în penitenciar, unde execută pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare pentru corupție, în dosarul angajărilor fictive de la DGSPC Teleorman.

Fostul președinte PSD a făcut mai multe încercări de a ieși din închisoare, dar toate căile sale extraordinare de atac au fost respinse de instanță.

Newsweek Romania
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Salvamontistul argeșean Cornel Voicu a devenit campion național la rafting

Localitatea buzoiană Nehoiu a găzduit Dracula Race 2021 – R4 Rafting Euro Cup România, competiție ce a început sâmbătă dimineață cu proba de slalom,...

Centrul istoric al Alexandriei a devenit o ruină în așteptarea banilor europeni. Autoritățile acuză birocrația, oamenii acuză autoritățile

Centrul istoric al reședinței județului Teleorman arată de câțiva ani ca după bombardament. Pavajul e afectat serios, cârpelile de moment nu reușesc să acopere...

Pitești, încă o problemă!

La Interne se ține lanț problemele de imagine. Dacă scandalul public demite miniștri și actualul titular al portofoliului Internelor ar cam trebui să se...