marți, 18 ianuarie 2022
AcasăNewsletterColonelul Gheorghiță spune că, decât să se arunce dozele de vaccin, mai...

Colonelul Gheorghiță spune că, decât să se arunce dozele de vaccin, mai bine le va da primului venit

Coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiţă crede că trebuie făcută o listă de aşteptare la fiecare centru de vaccinare astfel încât dacă o persoană nu se poate prezenta atunci când s-a programat să fie chemate alte persoane înscrise tot în etapa a doua.

El a adăugat că, în cazul în care se va ajunge la un moment în care să existe doze care ar putea să se irosească, atunci „orice persoană în acea situaţie poate să beneficieze de vaccinare pentru că doar nu o să aruncăm dozele şi să rămână nefolosite”, scrie news.ro. 

El a precizat că dacă se ajunge în situaţia ca dozele respective s-ar irosi că nu ar avea cui să fie administrate, atunci orice persoane poate să fie imunizată. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE