Comentarii cenzurate și promovarea persoanei lui Marcel Ciolacu. Guvernul României și PSD, mesaje identice pe paginile de Facebook | Aktual24

Data:

Comentarii cenzurate și promovarea persoanei lui Marcel Ciolacu. Guvernul României și PSD, mesaje identice pe paginile de Facebook.

Pe pagina de Facebook a Guvernului României, instituție publică de prim-rang, comentariile critice la adresa premierului Marcel Ciolacu sunt cenzurate.

Reamintim că pe pagina de Facebook a Guvernului României a apărut un mesaj identic cu cel de pe pagina de Facebook a PSD, indiciu evident că pagina unei instituții publice a fost preluată de echipa de campanie a PSD.

Administratorii paginii Guvernului României au decis să limiteze comentariile, după ce numeroși utilizatori de Facebook a lăsat comentarii dure, critice, în legătură cu promovarea faptului că Marcel Ciolacu a fost la meciul România-Slovacia.

Citește și: Vila lui Iohannis din Aviatorilor va putea fi renovată cu bani de la buget, prevede o ordonanță de urgență a lui Marcel Ciolacu

Mesaje identice pe pagina de Facebook a Guvernului României și pe cea a PSD. S-a promovat persoana lui Marcel Ciolacu

Pe pagina de Facebook a Guvernului României a apărut, miercuri seară, o postare identică cu cea de pe pagina de Facebook a PSD în care este promovat Marcel Ciolacu.

Guvernul României, ca instituție publică de prim-rang, ar trebui să fie apolitică. Pagina de Facebook a Guvernului României are aproximativ 300.000 de urmăritori.

În ambele postări, care au texte identice, apar imagini cu Marcel Ciolacu în tribuna meciului România-Slovacia.

Citește și: Cum se schimbă educația în era digitală. Profesorul nu mai este singura sursă de informare | INTERVIU

PSD a abuzat de resursele unei instituții publice

Echipa de campanie a PSD abuzează astfel de resursele unei instituții publice pentru a promova imaginea lui Marcel Ciolacu, prezumtiv candidat al PSD la Președinția României.

„Este minunat să vedem că susțineți echipa națională de fotbal. Totuși, consider că prezența dvs. la meci ar trebui să fie în calitate de simplu cetățean, nu oficial.

Este important ca reprezentanții noștri să se concentreze pe problemele țării și să nu se folosească de evenimente sportive pentru imagine politică”, a comentat o româncă pe pagina de Facebook a Guvernului României.

Continuarea în Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce se ascunde în spatele „Planului Simion”

Ce se ascunde în spatele „Planului Simion”. Acesta promite,...

Accident cu cinci morţi în Suceava. Șoferul unei autocisterne a adormit la volan

Accident cu cinci morţi în Suceava. Un accident rutier...

PressOne: Mircea Geoană a plagiat din doi președinți americani – Bill Clinton și George W. Bush

Mircea Geoană ar fi plagiat prin traducere, fără vreun...