miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterComisia Europeană cere statelor membre să raporteze de două ori pe săptămână...

Comisia Europeană cere statelor membre să raporteze de două ori pe săptămână stadiul vaccinărilor

Comisarrul pentru Sănătate, Stella Kyriakides a cerut ca statele membre să raporteze de cel puțin de două ori pe săptămână situația vaccinărilor și să nu cumpere vaccinuri direct de la producători.

„Efortul nostru colectiv produce beneficii majore pentru toată lumea, în special accesul la vaccinuri sigure, eficiente și accesibile în același timp pentru toate statele membre, fie ele mici sau mari (…) Permiteți-mi să vă reamintesc că, prin semnarea acordului (de mandatare, n.r.) , ați confirmat cu toții participarea la procedură și ați fost de acord să nu lansați propriile proceduri pentru achiziționarea aceluiași vaccin de la aceiași producători”, a declarat Stella Kyriakides, potrivit discursului pus la dispoziție de Comisia Europeană.

Comisarul pentru sănătate a spus că înțelege „presiunile interne și anxietățile cetățenilor” din statele membre, dar numai împreună vor avea rezultate mai bune.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE