duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterComisia Juridică a dat undă verde începerii urmăririi penale în cazul lui...

Comisia Juridică a dat undă verde începerii urmăririi penale în cazul lui Nicolae Bănicioiu

Comisia Juridică din Camera Deputaţilor a dat, vineri, undă verde începerii urmăririi penale în cazul lui Nicolae Bănicioiu, iar săptămâna viitoare, Camera Deputaţilor se va reuni în plen pentru a da votul final pe cererea procurorilor. Bănicioiu e acuzat că ar fi primit mită în valoare de aproximativ de 800.000 de euro. Raportul favorabil privind solicitarea DNA a fost aprobat în comisie cu 19 voturi „pentru” şi 2 „împotrivă”.

Prezent la şedinta de vineri a Comisiei Juridice, Nicolae Bănicioiu a declarat în continuare că toate acuzaţiile la adresa sa sunt ”minciuni”.

„Sunt nişte minciuni. Poziţia mea este foarte clară. Eu vreau să ajungem cât mai repede cu discuţia pe fond. Până acum nu am fost audiat, nu înţeleg de ce nu am fost audiat.

Mi-a spus doamna avocat şi înţeleg din multe păreri juridice că puteam fi audiat de câte ori era nevoie. Nu mai candidez. Să stea lumea liniştită.

Vreau eu să lămurim practic chestiunea asta şi văd cum e posibil totuşi ca în România denunţătorul să fie crezut absolut oricând, dar să rămână cu tot, să i se ofere protecţie, imunitate şi orice. Pot să-mi ia imunitatea şi orice că oricum le-am dat-o eu”, a declarat Bănicioiu

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE