luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterCompania TelDrum pierde, prin executare silită, ferma din Lița

Compania TelDrum pierde, prin executare silită, ferma din Lița

Faimoasa companie de drumuri din sudul României, TelDrum, începe să piardă din proprietăți. Pe un site de executări silite am identificat și ferma Lița, centrul activităților agricole ale companiei. Prețul de pornire al vânzării importantei proprietăți este de 330,075.00 EUR.

Trebuie spus că TelDrum, deși este cunoscută drept companie de drumuri, a avut mereu și o componentă foarte puternică agricolă. Iar punctul central al acestei activități a fost dintotdeauna ferma Lița. Ani întregi s-a vorbit despre faptul că angajații TelDrum, activi în domeniul agriculturii, erau tratați și salarizați precum sclavii pe plantație, mult diferit față de cei specializați în construcția de drumuri.

Ani de zile s-a discutat despre evaziunea fiscală practicată acolo, dar și despre abuzurile la care erau supuși angajații firmei, care se temeau, însă, să se plângă autorităților cu privire la situația lor, pentru că știau că nimeni nu ar îndrăzni să deranjeze vreo afacere de-a lui Liviu Dragnea.

Investigatoria
Investigatoria își propune să aducă și în România conceptul de jurnalism constructiv, urmărind, deci, să aducă laolaltă problema și soluția ei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE