Complexul Energertic Valea Jiului caută un director general cu reputație personală și profesională ireproșabilă | Gazeta de Dimineață

Data:

spot_img

Complexul Energertic Valea Jiului caută un director general cu reputație personală și profesională ireproșabilă. Vineri a fost lansată procedura de selecție.

Compania de stat a selectat S.C. George Butunoiu Group S.R.L. pentru a-i oferi asistență în procesul de recrutare. Viitorului director i se cere reputație personală și profesională ireproșabilă.

Citește și: Extensii ale Moscovei în România. „Clubul de Gândire Gold” împinge propaganda și în teritoriu

Ultimul director era cercetat într-un dosar deschis de DIICOT

Ultimul director selectat în baza ordonanței coroporartive, Eusebiu Durbaca, este principalul cercetat într-un dosar deschis de DIICOT pe activitatea de la CEVJ și mina Livezeni.

Cei care vor să conducă societatea cu sediul în Petroșani, trebuie să îndeplinească mai multe cerințe. Se cer studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor inginerești, sociale, juridice, economice sau în domeniul de activitate al societății.

Pentru absolvenții sistemului Bologna, diploma de licență va fi însoțită obligatoriu de diplomă de master. Conform legii nr. 1/2011 privind educația națională, absolvind studii superioare de lungă durată în perioada anterioară aplicării sistemului Bologna, diploma de licență este echivalentă cu diplomă de studii universitare de master în specialitatea absolvită.

Citește și: Cei mai bolnavi angajați din județele României

Mai sunt necesari minimum 10 ani experiență totală, minimum 5 ani de experiență în poziții de conducere în societăți publice, societăți private, regii autonome, autorități sau instituții publice.

Selecția viitorului director general al CEVJ va fi făcută și în baza unor criterii. Cel mai important este experiența într-un domeniu de activitate relevant pentru obiectul de activitate al CEVJ (producție/comercializare energie, efectuare de lucrări de închidere mine, ecologizare și conservare, proiecte de energie regenerabilă).

Continuarea în Gazeta de Dimineață

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: gddhd.ro)

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related