joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterComuna Bucoșnița model de gestionare a gunoaielor, cu beneficiarii de ajutor social

Comuna Bucoșnița model de gestionare a gunoaielor, cu beneficiarii de ajutor social

Primarul comunei Bucoșnița, Vichente Suru a reușit în ultima perioadă să reducă la jumătate cheltuielile lunare privind gestionarea gunoiului menajer din localitate și satele arondate.

Edilul comunei Bucoșnița ne-a precizat că a început transportarea gunoiului la Lupac costurile reducându-se la jumătate:

„Am luat hotărârea refacerii licitației cu firma care a câștigat în urmă cu mai mulți ani contractul de gestionare a gunoiului pe raza comunei și satelor arondate. Firma care a câștigat contractul nu a făcut nici un demers până acum, astfel că am decis să colectăm gunoiul de la gospodării cu 3,4 beneficiari ai Legii 416,  pe care-i avem la Asistență Socială și cu autogunoiera noastră, săptămânal transportăm la Deponeul de la Lupac”, ne-a declarat Vichente Suru.

Edilul comunei Bucoșnița ne-a mai precizat că în viitorul apropiat contractele individuale vor suferi modificări în funcție de numărul de persoane care locuiesc într-o gospodărie și câtă cantitate se aruncă, pentru că prețul în prezent este modic, de 1 leu pe locuință.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE