Comuna din Transilvania cu un singur candidat la primărie și sub 100 de locuitori cu drept de vot

Data:

Într-o comună din Hunedoara, candidează o singură persoană la alegerile locale de duminică. Acesta este primarul comunei încă din anul 2000.

Radu Herciu (PNL), candidează singur la alegerile locale din 27 septembrie, pentru un nou mandat în fruntea localităţii, interesant fiind că el conduce această mică aşezare din Ţinutul Pădurenilor din anul 2000. Comuna este formată din patru sate şi are doar 96 de locuitori cu drept de vot, iar media de vârstă a cetăţenilor este de 60 de ani.

“Am luat decizia de a candida pentru că am ţinut neapărat să mai fac ceva pentru oamenii din această comună. Eu mă regăsesc printre oamenii de aici, pe care îi îndrăgesc. Sunt oameni care merită întreg respectul meu”, a spus candidatul unic.

În judeţul Hunedoara mai sunt comune cu o populaţie scăzută, între acestea înscriindu-se Bulzeştii de Sus, cu 271 de locuitori, şi Bunila, cu 342 de locuitori. În ambele comune vor fi aleşi câte nouă consilieri locali.

spot_imgspot_img
Știrile Transilvaniei
Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Războaiele de lângă UE fac și mai important votul la europarlamentare | Eurobarometru

Războaiele de lângă UE fac și mai important votul...

Program special la Teatrul Național din București, de 1 și 2 mai

Program special la Teatrul Național din București, de 1 și 2 mai

Motivul anulării evenimentelor de campanie ale lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei | G4Media.ro

Motivul anulării evenimentelor de campanie ale lui Cătălin Cîrstoiu,...