marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterConcedierile continuă la Bihor. Toți angajații unei agenții din subordinea Consiliului Județean,...

Concedierile continuă la Bihor. Toți angajații unei agenții din subordinea Consiliului Județean, daţi afară

Agenţia de Management al Destinaţiei Bihor, instituţia din subordinea Consiliului Judeţean Bihor menită să dezvolte turismul în judeţ, dar care nu se poate lăuda cu rezultate notabile în ultimii ani, se restructurează din temelii.

Într-o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor (AGA), care a avut loc sâmbătă, s-a luat decizia ca organigrama agenţiei să fie redusă de la 16 posturi la două, iar toţi angajaţii au fost disponibilizaţi.

„Începând cu ieri (n.r. marţi), am dat preavizul tuturor angajaţilor, după desfacerea contractelor de muncă. Urmează ca posturile cele două din noua organigramă să fie ocupate prin interviu, în urma unei evaluări interne în rândul tuturor angajaţilor. Dacă nu va fi posibil să ocupăm poziţiile cu oameni din rândul foştilor angajaţi, vom căuta în exterior”, a declarat miercuri, pentru BIHOREANUL, Mihai Jurca, reprezentantul CJ Bihor în AGA.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE