concert online Elena Mândru la Filarmonică – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Data:

Dacă este joi, este seară de concert cu Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu. De această dată însă, în spatiul virtual din cauza pandemiei de coronavirus.

În această seară la ora 19, pe pagina de Facebook a instituţiei se transmite concertul „Classics meet jazz”, eveniment la care, alături de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu, condusă de maestrul Sabin Păutza, a urcat pe scenă îndrăgita solistă de jazz Elena Mândru şi soliştii Tuomas…

Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare