joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterConcluziile jurnalistei Marga Bulugean, după vizita AUR la Craiova

Concluziile jurnalistei Marga Bulugean, după vizita AUR la Craiova

AUR continuă campania electorală și după finalizarea alegerilor locale. Partidul nou a ajuns zilele trecute și la Craiova, pentru a se întâlni cu alegătorii, prilej cu care jurnalista Marga Bulugean a notat pe Facebook câteva concluzii, legate de ascensiunea formațiunii politice, dar și de atitudinea liderilor ei.

„Câteva observații, zic eu obiective, de la întâlnirea conducerii AUR cu ai mei, craiovenii :

  1. George Simion și avocata celebră nu purtau măști. Ba mai mult, au făcut baie de mulțime, s-au îmbrățișat, am făcut foto, au dat autografe…ceva de groaza lumii
  2. Nu vorbim de întâlniri în conspirativitate, nu. Sunt întâlniri anunțate public, pe facebook, care au loc în deplină siguranță sub ochișorii îngăduitori ai jandarmilor și ai politiștilor locali. Cum dai un like pe facebook, automat ai primit mesajul cu mulțumirea și ești invitat să te alături circului.
  3. E clar, că momentan, AUR prinde și afară pentru că afară se cântă mai des imnul național. România a pierdut proiectul cu Basarabia, dar și cu românii din Valea Timocului…Erau în centrul Craiovei tineri veniți din Italia și Germania, special pentru această întâlnire. Unii erau români din cele două comunități istorice menționate de mine.
  4. Oamenii știu să facă show și îl vor face și noi nu vom mai plânge după pâine. Ei spun așa : nu aveți pâine, nu-i bai, în 2024 noi o să vă dăm cozonac, dar votați-ne ! Primul proiect anunțat de GS este anularea amenzilor date celor care nu poartă mască…
  5. Desigur, poporul nu greșește niciodată, de trei zile pe posturile tv e doar GS și avocata celebră, nici Shelly nu-i poate concura….Viața bate filmul, iar filmul care rulează e unul de groază.”, a notat jurnalista pe Facebook.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE