Concurs de robotică la Bistrița | Săptămâna Online

Data:

Concurs de robotică la Bistrița. Cea de-a treia ediție a evenimentului va avea loc în perioada 6-7 iulie 2024.

„Echipa de robotică Bolts and Gears, împreună cu AtomicBots și în parteneriat cu Colegiul Național „Liviu Rebreanu” și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița, au plăcerea de a anunța organizarea ediției a 3-a a concursului de robotică BOLTS & SPEED, care va avea loc la Sala Polivalentă, Bistrița (str. Vasile Conta) în perioada 6-7 iulie 2024.

Acest eveniment reunește echipe talentate din toată țara pentru a-și demonstra abilitățile și inovațiile în domeniul roboticii.

Ce este Bolts & Speed?

Bolts & Speed este un proiect original în lumea roboticii din România. Este o oportunitate unică pentru tineri entuziaști și profesioniști din domeniul tehnologiei de a-și etala creativitatea și competențele tehnice.

Citește și: 5 întrebări pentru candidații la președinția USR. Gabriel Filip: Poziționarea spre centru-dreapta este benefică acum pentru România

Peste 300 de elevi au participat la primele două ediții, iar la cea de-a 3-a ediție sunt așteptați la Bistrița peste 150 de participanți de la cele 14 echipe încrise până în prezent în competiție!

Obiectivele Evenimentului

Acest proiect își propune să ofere un mediu competițional prietenos, dar și provocator, destinat tinerilor pasionați de robotică.

Citește și: Ce caută președintele chinez în Europa. Ștefan Popescu, analist de politică externă: „China are nevoie să nu existe un Occident unit”

Scopul principal al competiției este de a contribui la dezvoltarea competențelor esențiale în domenii științifice, dar și de a cultiva abilități culturale și sociale esențiale pentru formarea personalității.

Prin intermediul acestui eveniment, dorim să încurajăm creativitatea, gândirea critică și colaborarea în echipă, oferind totodată o platformă unde tinerii pot să-și împărtășească cunoștințele, să învețe unii de la alții (…)”, au transmis organizatorii.

Continuarea în Săptămâna Online

Citește și: Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior la Bookfest. Peste 1.000 de titluri, cărți cu prețuri speciale, 39 de evenimente, lansări, sesiuni de autografe, dezbateri

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: saptamana.online)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related