vineri, 20 mai 2022
AcasăJustițieCondamnarea lui Cristian Adomniței, fost președinte al CJ Iași, nu are motivarea...

Condamnarea lui Cristian Adomniței, fost președinte al CJ Iași, nu are motivarea scrisă de peste un an

Specialiștii din sistem spun că n-au mai auzit de o întârziere de 14 luni la redactarea unei motivări într-un dosar penal.

Și Cristian Adomniței, dar mai ales Mihai Chirica pot spera la prescrierea faptelor până vor primi sentințe definitive în Dosarele Albumul respectiv Skoda.

Cristian Adomniței, fost președinte al Consiliului Județean: judecătoarea Georgeta Gafta nu a redactat de aproape 1 an și 2 luni motivarea deciziei din primă instanță prin care l-a condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare, cu executare, în Dosarul Albumul.

Mihai Chirica, primar al municipiului Iași: judecătoarele Georgiana Livia Ștefan și Elena Daniela Ghercă au amânat de nouă ori, până acum, pronunțarea în Dosarul Skoda în care acesta este judecat, în camera preliminară, pentru abuz în serviciu.

În primul caz, Tribunalul Iași a transmis că nu știe motivul întârzierii redactării sentinței, iar în a doua situație, pur și simplu nu a răspuns la întrebarea legată de șirul amânărilor de pronunțare.

Citiți articolul integral pe Reporteris.ro

Citiți și

Primarul Iașiului, exmatriculat de la doctorat

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE