sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterCondamnat la 8 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, interlopul orădean Carmen...

Condamnat la 8 ani de închisoare pentru evaziune fiscală, interlopul orădean Carmen Mihai Pandel s-a făcut nevăzut

Interlopul orădean Carmen Mihai Pandel, condamnat definitiv, marţi, la 8 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală din afaceri intracomunitare cu zahăr şi ulei, a dispărut înainte să fie încarcerat.

Verdictul final în caz a fost pronunţat, marţi, la Curtea de Apel Oradea, într-un dosar în care Pandel era judecat alături de o evazionistă notorie, György Mónika, denunţătoarea fostului adjunct al şefului Poliţiei Bihor, Ioan Brîndaş, care a fost condamnată definitiv acum la 7 ani şi 4 luni de detenţie. Femeia, după cum a aflat BIHOREANUL, s-a predat şi a fost încarcerată. 

Sursele BIHOREANULUI spun că interlopul s-a prezentat la primele înfăţişări ale procesului său de la Curtea de Apel, însă la ultimele nu a mai venit, iar după pronunţarea verdictului, poliţiştii care l-au căutat acasă pentru a-l încarcera nu l-au găsit. Ca atare, el a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontiere, fotografia lui fiind publicată şi pe pagina Poliţiei Române, la rubrica persoanelor urmărite.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE