luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCondamnată după ce a pălmuit-o în Carrefour pe iubita din tinereţe a...

Condamnată după ce a pălmuit-o în Carrefour pe iubita din tinereţe a soţului

Magistraţii au decis să dea o pedeapsă cu suspendare agresoarei, deoarece „este o persoană responsabilă, absolventă de studii superioare şi integrată în societate”.

O ieşeancă a fost condamnată după ce a luat-o la bătaie pe fosta amantă a soţului. Cele câteva palme date în 30 de secunde au avut drept consecinţă o condamnare cu suspendare şi plata unor despăgubiri. Incidentul a avut loc în urmă cu trei ani, dar verdictul final urmează să fie dat abia la începutul lunii viitoare.

Conform rechizitoriului, în septembrie 2017 victima, V.D., plecase la Carrefour Felicia împreună cu fiul său de 5 ani, pentru a-i cumpăra un cadou unei colege. Într-unul din magazinele din incinta complexului, ea s-a întâlnit cu Iuliana Petrea, relaţiile dintre cele două fiind tensionate.

În faţa instanţei, Petrea a afirmat că ar fi fost insultată de V.D., „a văzut negru în faţa ochilor” şi nu-şi mai aminteşte ce s-a petrecut.

Declaraţiile vânzătoarelor din magazin, coroborate cu imaginile video, au creionat însă altă imagine. Astfel, după ce a observat-o pe victimă, V.D., Petrea s-ar fi apropiat de ea şi i-a aplicat două lovituri cu palma în zona feţei, după care a lovit-o cu pumnul în zona nasului.

Ulterior, victima avea să aprecieze că motivul ar fi fost o relaţie extraconjugală pe care o avusese în urmă cu trei ani cu soţul agresoarei.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE