Condiții deplorabile la camera de urgențe pediatrice din Oradea. Cum se reflectă reducerea fondurilor în situația actuală | Bihoreanul

Data:

Condiții deplorabile la camera de urgențe pediatrice din Oradea, reclamate de un părinte. Șeful UPU – SMURD, Hadrian Borcea, se justifică prin faptul că spitalul are bani mai puțini, față de anul trecut.

Un orădean ajuns cu fetița la Compartimentul de Primiri Urgențe din clădirea fostului Spital Municipal este nemulțumit de condițiile din sala de așteptare a subunității, pe care le califică drept „rușinoase”.
Personalul trebuie să îndure criticile aparținătorilor, care nu au din ce bea apă, nu au pe ce să stea și nu pot nici să folosească WC-ul, afirmă bărbatul.


Citește și Scad mediile de admitere la liceele de elită din Iași | Ziarul de Iași

„Avem bugetul cu o treime mai mic decât anul trecut”, răspunde șeful UPU-SMURD, dr. Hadrian Borcea, justificând astfel faptul că s-a renunțat la achiziția de pahare pentru dozatoarele de apă.

Una caldă, alta rece

„Am fost marțea aceasta cu fetița la Urgențe la Municipal (n.r. – Compartimentul Primiri Urgențe al fostului Spital Municipal, din strada Corneliu Coposu) și am avut două experiențe opuse. Despre personalul medical, asistente și medici, nu am decât cuvinte de laudă, dar despre condiții pot spune că sunt rușinoase”, s-a plâns BIHOREANULUI bărbatul, care a fost nevoit să aștepte câteva ore până când fetița sa a primit îngrijiri din partea medicilor.


Citește și Terenuri scoase din circuitul agricol cu acte aranjate. Cine sunt beneficiarii | Bihoreanul


Condiții deplorabile la camera de urgențe pediatrice


„În sala de așteptare era o fântână (n.r. – dozator de apă), dar niciun pahar în care cineva să-și pună apă. O femeie de vreo 65 de ani a cerut un pahar și personalul a spus că nu sunt. Majoritatea scaunelor din sală erau rupte. Grupul sanitar avea pisoarul defect și din dispenser lipseau prosoapele de hârtie”, a reclamat orădeanul.

„Păcat de munca medicilor și asistentelor, care trebuie să îndure criticile oamenilor, deși n-au nicio vină. Vina este a conducerii, care fie nu este în stare să rezolve niște chestiuni administrative, fie este indiferentă”, a concluzionat bărbatul.


Citește continuarea în Bihoreanul

Urmăriți PressHUB și pe Google News!


(Sursa foto: Bihoreanul)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Controversata sectă din Iași care a acceptat o vreme poligamia | Ziarul de Iași

În Iași există aproximativ 100 de membri ai comunității...

Vernisajul Expoziției „Alexandru Ioan Cuza 150” | Bihoreanul

Vernisajul Expoziției „Alexandru Ioan Cuza 150” va avea loc vineri,...

Timișoara, un pol de creștere economică | Express de Banat

Timișoara, un pol de creștere economică. Capitala Banatului se...

Fiica lui Emil Boc este șefa de promoție de la UMF Cluj | Monitorul de Cluj

Fiica lui Emil Boc este șefa de promoție de...