miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterConducerea Jandarmeriei Cluj a participat la înmormântarea unui securist violent

Conducerea Jandarmeriei Cluj a participat la înmormântarea unui securist violent

Conducerea Jandarmeriei Cluj a participat la înmormântarea unui fost ofițer al Securității, condamnat de statul român pentru fapte care încalcă legislația drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, a anunțat istoricul Mihai Demetriade.

Înmormântarea a avut loc cu onoruri militare, salve de pușcă, tricolorul în vânt.

„Mă întreb, retoric, dacă nu suntem în fața unei mari probleme legată de simbolurile statului, puse în slujba onorării unui fost lucrător al principalului organ represiv al statului totalitar.

Momentul sublim s-a produs ieri, 6 noiembrie, la cimitirul Cordoș, unde a fost înmormântat fostul ofițer”, a scris istoricul Mihai Demetriade, cercetător CNSAS.

Acesta notează că fostul ofițer de securitate a fost condamnat definitiv într-un proces cu CNSAS pentru încălcarea drepturilor și libertăților fundamentale.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE