vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterConsilier județean de la PNL Iași, învățător, înregistrat când înjură elevii de...

Consilier județean de la PNL Iași, învățător, înregistrat când înjură elevii de clasa a II-a

Un consilier județean al PNL Iași, care este și învățător, a fost înregistrat în timp ce vorbește urât cu elevii din clasa a II-a și îi înjură.

Consilierul județean PNL Constantin Șerban a fost înregistrat în timpul orelor de curs, la clasa a II-a, în timp ce înjura elevii și îi amenința cu bătaia. De altfel, anul trecut mama unei fetițe mame a acuzat că a fost pălmuită de învățătorul Șerban și numită „butoi”, de față cu ceilalți colegi, potrivit publicației 7Est.

Inspectoratul Școlar Județean Iași a declanșat atunci o anchetă la Școala Gimnazială nr. 28 „Mihai Codreanu” și l-a sancaționat pe Constantin Șerban cu „observație scrisă”.

„Briana, te ia mama dracului… Briana, treci mai departe…(POC! – zgomot de lovitură). Unde te uiți!… Tare! (… ) Briana, de la început! Altă leneșă. Citește de la început!!! (plânset de copil)”

„Lucrează Rodica, că vin și te iau de niții ăia!”

„De ce să mă iau eu de el, mă, uitați-vă și voi dacă ăsta e copil. Ce să-i fac lu ăsta, chiar dacă-l iau de urechi (…) Pe el dacă-l iau de urechi spune acasă că a avut dreptate domnu’… Nu știe maică-ta că-mi mănânci sufletul aicea.” 

„Vocabularul deasupra! Băi tu nu auzi, fir-ai al dracului, tu nu auzi!”

„Recidivist: Constantin Șerban a fost sancționat doar cu „observație scrisă”, în urma unor acuzații de violență fizică și verbală împotriva unei eleve pe care a numit-o „butoi” 

Aceste afirmații, puse pe seama învățătorului politician, au fost înregistrate audio într-o singură zi, când unul dintre părinți a reușit să strecoare un dispozitiv în ghiozdanul copilului său, potrivit publicației ieșene.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE