Consilier județean de la PNL Iași, învățător, înregistrat când înjură elevii de clasa a II-a

Un consilier județean al PNL Iași, care este și învățător, a fost înregistrat în timp ce vorbește urât cu elevii din clasa a II-a și îi înjură.

Consilierul județean PNL Constantin Șerban a fost înregistrat în timpul orelor de curs, la clasa a II-a, în timp ce înjura elevii și îi amenința cu bătaia. De altfel, anul trecut mama unei fetițe mame a acuzat că a fost pălmuită de învățătorul Șerban și numită „butoi”, de față cu ceilalți colegi, potrivit publicației 7Est.

Inspectoratul Școlar Județean Iași a declanșat atunci o anchetă la Școala Gimnazială nr. 28 „Mihai Codreanu” și l-a sancaționat pe Constantin Șerban cu „observație scrisă”.

„Briana, te ia mama dracului… Briana, treci mai departe…(POC! – zgomot de lovitură). Unde te uiți!… Tare! (… ) Briana, de la început! Altă leneșă. Citește de la început!!! (plânset de copil)”

„Lucrează Rodica, că vin și te iau de niții ăia!”

„De ce să mă iau eu de el, mă, uitați-vă și voi dacă ăsta e copil. Ce să-i fac lu ăsta, chiar dacă-l iau de urechi (…) Pe el dacă-l iau de urechi spune acasă că a avut dreptate domnu’… Nu știe maică-ta că-mi mănânci sufletul aicea.” 

„Vocabularul deasupra! Băi tu nu auzi, fir-ai al dracului, tu nu auzi!”

„Recidivist: Constantin Șerban a fost sancționat doar cu „observație scrisă”, în urma unor acuzații de violență fizică și verbală împotriva unei eleve pe care a numit-o „butoi” 

Aceste afirmații, puse pe seama învățătorului politician, au fost înregistrate audio într-o singură zi, când unul dintre părinți a reușit să strecoare un dispozitiv în ghiozdanul copilului său, potrivit publicației ieșene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.