Consilier județean PNL din Gorj, ridicat de DIICOT Oradea într-o anchetă privind traficul de substanțe interzise | Bihoreanul

Data:

spot_img

Consilierul județean PNL din Gorj, Nelu Pavel, a fost ridicat de procurorii DIICOT Oradea în cadrul unei anchete legate de o grupare de criminalitate organizată profilată în trafic de substanțe interzise. Nelu Pavel este consilier judeţean PSD în exerciţiu, iar la alegerile locale din 9 iunie a candidat și a fost reales pentru un nou mandat pe listele PNL Gorj.

Nelu Pavel, care este și președinte al Asociației Partida Romilor Pro-Europa Gorj, a fost ridicat de anchetatori și adus la Oradea, pentru audieri.

Procurorii DIICOT Oradea şi poliţiştii Antidrog al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea au descins, joi, în cartierul Obreja din Târgu Jiu, unde au percheziţionat mai multe locuinţe, cea a politicianului, precum și altele aparținând unor rude ale acestuia din cartierele Obreja şi Drăgoieni, în Târgu Jiu, respectiv în Băleşti, potrivit gorjonline.ro, care citează surse din anchetă.

Citește și: Marcel Ciolacu spune că România are 99,9% șanse să intre terestru în Schengen în acest an

Conform aceleiaşi publicații, afacerile grupării se derulau într-o vulcanizare din Băleşti, iar drogurile – medicamente având în compoziţie substanţe psihotrope, provenite din Norvegia – erau traficate în interiorul anvelopelor din cauciuc.

În urma percheziţilor, s-ar fi ridicat cantităţi uriaşe de bijuterii de aur, dar şi sume impresionante de bani.

Din primele informații, procurorii DIICOT Oradea i-au adus, la audieri, la Oradea, nu doar pe consilierul judeţean Nelu Pavel, ci una dintre fiicele acestuia, doi gineri ai săi, și doi nepoți.

Nelu Pavel este consilier judeţean PSD în exerciţiu, iar la alegerile locale din 9 iunie a candidat şi a fost ales pentru un nou mandat pe listele PNL Gorj.

Continuarea, în Ebihoreanul.ro

Citește și: România, în fruntea statisticilor de trafic de persoane. Apelul Platformei PROTECT de Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related