Consilier ucrainean: „Putin va fi obligat să stea la masa negocierilor”

Data:

Vadim Denisenko, consilier al ministrului de Interne din Ucraina, afirmă că Rusia nu poate să nu înțeleagă cât de departe a ajuns Putin cu aventura lui.

„Am devenit prea importanți pentru lume. Întreaga lume este acum obligată să joace jocul «cum să reducem prețul la gaz» și unul dintre cele mai importante elemente în reducerea prețului este rezolvarea problemei ucrainene.

(…) Rusia nu poate să nu înțeleagă cât de departe a ajuns Putin cu aventura lui. Și au nevoie de cel puțin un fel de victorie înainte de a fi forțați la negocierile finale (lovitura principală este Mariupol și încercarea de a face ceva în Kiev).

Prin urmare, sarcina noastră este să rezistăm următoarele 7-10 zile. În continuare, cu o mare cotă de probabilitate, Putin va fi obligat să stea la masa negocierilor.

Și oricare ar fi rezultatele acestor negocieri, Rusia va începe să fie aruncată afară de pe piața globală de petrol și gaze”, a scris Denisenko pe Facebook.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Războaiele de lângă UE fac și mai important votul la europarlamentare | Eurobarometru

Războaiele de lângă UE fac și mai important votul...

Program special la Teatrul Național din București, de 1 și 2 mai

Program special la Teatrul Național din București, de 1 și 2 mai

Motivul anulării evenimentelor de campanie ale lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei | G4Media.ro

Motivul anulării evenimentelor de campanie ale lui Cătălin Cîrstoiu,...