luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterConsiliul Judeţean Bihor a decis ca centura Aleşdului să treacă pe câteva...

Consiliul Judeţean Bihor a decis ca centura Aleşdului să treacă pe câteva sute de metri printr-un cartier de case

Consilierii judeţeni ai PNL şi cei ai UDMR au aprobat marţi cea mai scurtă varianta de traseu pentru viitoarea centură a oraşului Aleşd, care ar urma să fie construită până la sfârşitul anului 2023, în ciuda faptului că aceasta traversează un cartier de case şi presupune exproprierea a 6 imobile, din care una este casă de locuit.

Preşedintele CJ Bihor, Ilie Bolojan a explicat că a fost la Aleşd şi a vorbit cu oamenii, motivându-le de ce dintre toate cele trei variante de traseu existente, fiecare cu dezavantajele ei, a fost preferată cea mai scurtă.

„O analiză mai atentă”

Imediat ce Bolojan a încheiat de citit titlul proiectului de hotărâre prin care aleşii bihorenilor urmau să se pronunţe asupra proiectului de traseu al viitoarei şosele de centură a Aleşdului, şeful grupului PSD, Felix Cozma, a anunţat că social-democracţii „nu vor susţine acest proiect”, prin care se propune realizarea celui mai scurt traseu, deoarece acesta „trece prin oraş şi creează disconfort”.

„Credem că trebuie o analiză mai atentă, nu totdeauna criteriul legat de bani este cel mai logic”, a spus Cozma, referindu-se la faptul că varianta cea mai scurtă, propusă de Bolojan, presupune exproprierea a 6 terenuri şi demolarea unei locuinţe.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE