Construcția noului stadion din Constanța a fost blocată | Info Sud-Est

Data:

spot_img

Construcția noului stadion din Constanța a fost blocată din lipsa banilor. Guvernul a aprobat finanțarea proiectului dar încă nu există un contract semnat.

A trecut mai bine de un an de când începeau lucrările de demolare a vechiului stadion de la Constanța. În tot acest timp, deși Guvernul a aprobat finanțarea proiectului, contractul nu a fost semnat nici până în prezent și nici termenul pentru începerea lucrărilor nu este cunoscut. Compania Națională de Investiții (CNI) nu a oferit un răspuns, la solicitarea ISE, până la publicarea articolului.

Construcții Erbașu SA, liderul asocierii care a câștigat licitația pentru construirea stadionului  din Constanța, a transmis, la solicitarea Info Sud-Est, că așteaptă să semneze contractele și să înceapă lucrările.

Zece firme așteaptă să se ocupe de lucrări: Construcții Erbașu SA, Kronlift, SC Coneco România SRL, Vialis Engineering, Elmarom Grup, Sectron Guard, Popp&Asociații Consulting Engineers, Popp& Asociații, Tracon SRL și MC General Construct Alfa SRL.

Citește și: Mai mulți lideri politici îi cer demisia lui Rafila după scandalul de la spitalul Sf. Pantelimon

Răspunsul firmei care a câștigat licitația pentru construirea arenei

„Ce vă putem spune cu siguranță este că noi suntem pregătiți și sperăm ca, în următoarea perioadă, să fim invitați pentru a parafa contractele și a începe proiectarea și execuția efectivă”, a spus Construcții Erbașu SA.

Compania din București susține că nu poate furniza mai multe informații legate de semnarea contractului, deoarece sunt aspecte ce țin de investitor, arătând că o situație similară este și în cazul construirii stadionului „Nicolae Dobrin” din Pitești.

La capitolul stadioane, Construcții Erbașu a bifat în portofoliu construcția arenelor Steaua și Rapid, dar se va ocupa și de construirea celei de la Pitești. Compania din București se ocupă și de lucrările de la Sala Polivalentă din Tulcea. Pavilionul Expozițional din Constanța este un alt proiect făcut de Construcții Erbașu SA, o companie cu o cifră de afaceri de peste 2 miliarde de lei și 1.150 de angajați.

Continuarea, în Infosudest.ro

Citește și: Abuzurile sexuale și vidul procedural din universitățile românești. Adela Alexandru | INTERVIU

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Info Sud-Est / Petruț Iacob)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procuroarea Felicia Popovici revine la șefia DNA Oradea | Bihoreanul

Procuroarea Felicia Popovici revine la conducerea Serviciului Teritorial Oradea...

Procesul soților Nicolae și Elena Ceaușescu, trimis la CAB

Curtea Militară de Apel București a declinat dosarul 1/753/1989...