joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterContinuă ancheta în cazul medicilor internați cu COVID care au plecat din...

Continuă ancheta în cazul medicilor internați cu COVID care au plecat din Secția Boli Infecțioase

Nu a fost finalizată încă ancheta care vizează personalul medical infectat cu COVID și care a părăsit Secția Boli Infecțioase unde era internat.

Este vorba de trei doctorițe care nu se aflau în saloane la data unui control. Acesta a fost derulat de către Direcția de Sănătate Publică Gorj. La verificare a asistat și managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu. Comisia de verificare din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu cercetează dacă angajații care erau de gardă și-au făcut datoria. Vor fi dispuse și măsuri în urma finalizării raportului de control.

Va fi analizat și modul în care angajații Serviciului de pază din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu și-au făcut datoria în noaptea în care cei trei medici au reușit să iasă din unitatea medicală.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE