sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterContinuă asaltul la frontiera de vest: 11 cetățeni afgani, ascunși în două...

Continuă asaltul la frontiera de vest: 11 cetățeni afgani, ascunși în două TIR-uri, au încercat să iasă ilegal din țară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat unsprezece cetăţeni din Afganistan, solicitanţi de azil în România, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare încărcate cu role de plastic, respectiv radiatoare.


În data de 07.12.2020, în jurul orei 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, un cetăţean din Bulgaria, în vârstă de 49 ani, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, role de plastic pe ruta Bulgaria – Olanda.


În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al TIR-ului. În interiorul automarfarului au fost descoperite, ascunse în compartimentul marfă, şase persoane.


În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Afganistan, patru adulţi cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani și doi minori, în vârstă de 15, respectiv 16 ani.


În data de 08.12.2020, în jurul orei 02.00, la acelaşi punct de frontieră, tot pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat un cetăţean turc, în vârstă de 41 ani, conducând un ansamblu rutier înmatriculat în Turcia. Acesta transporta radiatoare pe ruta Turcia – Ungaria.

Arad24.nethttp://www.arad24.net/
Arad 24 completează, în stil propriu, piața media arădeană, aducând noi moduri de abordare, noi perspective și alte modalități de a reflecta realitatea imediată a Aradului de astăzi. Arad 24 este nealiniat politic și nu se supune nici unei comenzi din partea vreuneia dintre sferele de influență care afectează alte surse media, oferind astfel garanția obiectivității depline în reflectarea nealterată a realității cotidiene.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE